MM logo red

Segway-Ninebot bij MediaMarkt

Bekijk het assortiment elektrische steps van Segway-Ninebot. Vergelijk de verschillende modellen en hun specificaties en vind de step die bij je past.

Het verhaal van Segway-Ninebot

Segway-Ninebot is een internationale speler die zich in slimme mobiliteitsoplossingen voor korte afstanden specialiseert. Eenvoudig gezegd maakt Segway-Ninebot allerlei vervoermiddelen, zoals zelfbalancerende scooters, (elektrische) steps, terreinvoertuigen en zelfs bezorgrobots. Dankzij een focus op innovatie, grondig marktonderzoek en een wereldwijd aanbod beantwoordt Segway-Ninebot zo aan de meest uiteenlopende consumentenbehoeften. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende elektrische steps van dit merk.

Het verhaal van Segway-Ninebot

Segway-Ninebot MAX G2

Segway-Ninebot MAX G2

Als je met je elektrische step lange afstanden wilt afleggen, dan is de Segway-Ninebot MAX G2 een prima optie. Dit model heeft dankzij de RideyLONG-technologie een bereik van maar liefst 70 km. Toch boet je op lange trajecten niet aan comfort in: deze e-step biedt krachtige achterwielaandrijving, een dubbele vering en tractieregeling, zodat je je in elke weersomstandigheid veilig verplaatst. De MAX G2 van Segway-Ninebot ligt goed op zowel verharde banen als grindpaden. Je bent in elke situatie zichtbaar in het verkeer dankzij een voorlicht zodat tegenliggers je tot op 13,5 meter afstand kunnen zien.

Segway-Ninebot F2-serie

Segway-Ninebot F2-serie

De F2-serie bestaat uit meerdere modellen: de F2, de F2 Plus en de F2 Pro. Alle uitvoeringen bieden een maximale snelheid van 25 km/u, achterwielaandrijving, 10-inch-banden met een gellaag, en tractiecontrole. Ze zijn ook allemaal met een 2-voudig remsysteem uitgerust. Dankzij de schijfrem vooraan en de elektronische rem achteraan is het altijd mogelijk om veilig en onmiddellijk te stoppen. Wat per model van de Segway-Ninebot F2 varieert, zijn het motorvermogen, de actieradius, het gewicht en de batterijcapaciteit. Zo kun je de F2-step moeiteloos op je voorkeuren afstemmen.

Segway-Ninebot E2-serie

Segway-Ninebot E2-serie

Ben je op zoek naar een elektrische step voor korte afstanden? Kijk dan eens naar de E2-serie van Segway-Ninebot. Deze step is een van de instapmodellen van het merk en bevindt zich in de laagste prijscategorie. Dankzij het lichte gewicht (14,2 kg) neem je de step eenvoudig op het openbaar vervoer mee. Je klapt hem met een enkele handeling efficiënt in en uit. De Segway-Ninebot E2 haalt snelheden van 15 km/u in de standaardmodus en 20 km/u in de sportmodus. Op het grote ledscherm van de e-step zie je, zelfs tijdens het rijden, in een oogopslag je snelheid en het batterijniveau.

Segway-Ninebot P-serie

Segway-Ninebot P-serie

De Segway-Ninebot P-serie is met SegPower Cross Season-banden uitgerust. Die stellen je in staat om je in elk seizoen van het jaar veilig te verplaatsen. De banden zijn bovendien van een laag gel voorzien om het risico op een lekke band te verminderen. De elektrische steps uit de P-serie hebben verder een maximumbereik van 65 km en een topsnelheid van 25 km/u. Je kiest uit verschillende modi, zoals Eco, Sport en Race. Dankzij de NFC-technologie in het stuur van de step heb je geen sleutel nodig om deze te ontgrendelen. Gebruik de app van Segway-Ninebot in combinatie met bluetooth en je bent klaar om te vertrekken.

Segway-Ninebot C2-Serie

Segway-Ninebot C2-Serie

Segway-Ninebot biedt ook een elektrische step voor kinderen: de C2. Deze heeft een ontwerp en functies die uitstekend bij jonge passagiers passen. Zo heeft de Segway-Ninebot C2 een in hoogte verstelbaar stuur en beschikt hij aan de achterkant over een trommelrem. Deze voorkomt dat je kind bij bruusk remmen naar voren valt. Deze e-step gaat ook slechts maximaal 16 km/u. Het lichte gewicht van 10 kg maakt van deze KickScooter een solide vervoermiddel dat toch eenvoudig te transporteren is. Je steekt de step dus met gemak in je autokoffer. Deze kinderstep is verder uitgerust met 7-inch-banden die een goede grip op tal van ondergronden hebben.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

De inspiratie voor de naam Segway komt van het Engelse woord ‘segue’, wat zoveel als ‘een soepele overgang’ betekent. Segway-Ninebot zorgt er immers voor dat voetgangers naar een hoger niveau kunnen schakelen. De verschillende mobiliteitsoplossingen van Segway stellen hen in staat om zich vlotter, sneller en efficiënter te verplaatsen en bovendien meer bagage te dragen.