MM logo red

Call of Duty: Modern Warfare 3

Sofia20 OKTOBER 2023
unknown description

Nieuwsgierig naar Call of Duty: Modern Warfare 3? Op deze pagina kom je meer te weten over de multiplayer en de campaign van deze populaire shootergame. Bestel het spel, grijp in-game je wapens en zet het verhaal voort waar Modern Warfare 2 stopte.

Wat is de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 3?

Wat is de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 3?

Op 10 november is Call of Duty: Modern Warfare 3 gereleaset. Bestel nu je exemplaar, zodat je meteen aan de slag kan met de campaign of de strijd met je vrienden in een van de 16 multiplayer-maps.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Je kan Modern Warfare 3 spelen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Modern Warfare 3 vormt het vervolg op Modern Warfare 2 uit 2022. Deze games zijn cross-gen, wat inhoudt dat spelers met een PlayStation met andere spelers kunnen gamen die ook een PlayStation hebben, ongeacht of ze een PlayStation 4 of 5 bezitten. Hetzelfde geldt voor Xbox: gamers met een Xbox One kunnen actief samenspelen met mensen die een Xbox Series X of S hebben.

Multiplayer Modern Warfare 3

Multiplayer Modern Warfare 3

Speel Call of Duty: Modern Warfare 3 online met je vrienden en familie. De 16 maps van Modern Warfare 2 zijn gemoderniseerd en beschikbaar vanaf de release. Er zullen zeker nog 12 extra 6v6-maps verschijnen. De War Mode, die voor het eerst speelbaar was in Call of Duty: WWII, maakt ook zijn terugkeer. Voor het eerst kan je het opnemen tegen zombies in de grootste zombie-map ooit, en dat tegen andere teams. Om online te spelen op een PlayStation of Xbox is een abonnement vereist. Voor de PlayStation heb je PlayStation Plus nodig en voor de Xbox is Xbox Live vereist. Je kan speciale kaarten gebruiken om deze abonnementen aan te schaffen.

Verhaallijn van de campaign

Verhaallijn van de campaign

Modern Warfare 3 zet het verhaal voort waar Modern Warfare 2 stopte. Kapitein Price en Task Force 141 nemen de taak op zich om opnieuw oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov te confronteren, die de wereld in zijn greep houdt en zijn macht steeds verder uitbreidt. Deze shootergame introduceert open combat missions, waardoor gamers meer vrijheid hebben om hun eigen gamestijl te kiezen. Je kan kiezen voor een stealth-aanpak, maar je kan ook volop in de strijd duiken. Bovendien moet je belangrijke keuzes maken en je eigen weg in het gevecht vinden. De campaign duurt ongeveer 6 uur wanneer je je vooral richt op de hoofdmissies. Daarnaast kan je nog urenlang plezier beleven aan de multiplayer.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Alles over EA Sports FC 25
Games

23. juli

Alles over EA Sports FC 25

Ben je klaar voor de nieuwste editie van EA Sports FC? In dit artikel vind je alle informatie over EA Sports FC 25, inclusief de laatste aankondigingen, updates, nieuwe spelmodi en verbeteringen die deze game een absolute must-have maken voor elke gamer en voetballiefhebber.

23. juli

Lees meer over
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over