Kies een winkel
Toon alle winkels

Call of Duty: Modern Warfare 3

unknown description

Nieuwsgierig naar Call of Duty: Modern Warfare 3? Op deze pagina kom je meer te weten over de multiplayer en de campaign van deze populaire shootergame. Bestel het spel, grijp in-game je wapens en zet het verhaal voort waar Modern Warfare 2 stopte.

Wat is de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 3?

Wat is de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 3?

Op 10 november is Call of Duty: Modern Warfare 3 gereleaset. Bestel nu je exemplaar, zodat je meteen aan de slag kan met de campaign of de strijd met je vrienden in een van de 16 multiplayer-maps.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Op welke consoles is Call of Duty te spelen?

Je kan Modern Warfare 3 spelen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Modern Warfare 3 vormt het vervolg op Modern Warfare 2 uit 2022. Deze games zijn cross-gen, wat inhoudt dat spelers met een PlayStation met andere spelers kunnen gamen die ook een PlayStation hebben, ongeacht of ze een PlayStation 4 of 5 bezitten. Hetzelfde geldt voor Xbox: gamers met een Xbox One kunnen actief samenspelen met mensen die een Xbox Series X of S hebben.

Modern Warfare 3

Multiplayer Modern Warfare 3

Multiplayer Modern Warfare 3

Speel Call of Duty: Modern Warfare 3 online met je vrienden en familie. De 16 maps van Modern Warfare 2 zijn gemoderniseerd en beschikbaar vanaf de release. Er zullen zeker nog 12 extra 6v6-maps verschijnen. De War Mode, die voor het eerst speelbaar was in Call of Duty: WWII, maakt ook zijn terugkeer. Voor het eerst kan je het opnemen tegen zombies in de grootste zombie-map ooit, en dat tegen andere teams. Om online te spelen op een PlayStation of Xbox is een abonnement vereist. Voor de PlayStation heb je PlayStation Plus nodig en voor de Xbox is Xbox Live vereist. Je kan speciale kaarten gebruiken om deze abonnementen aan te schaffen.

Verhaallijn van de campaign

Verhaallijn van de campaign

Modern Warfare 3 zet het verhaal voort waar Modern Warfare 2 stopte. Kapitein Price en Task Force 141 nemen de taak op zich om opnieuw oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov te confronteren, die de wereld in zijn greep houdt en zijn macht steeds verder uitbreidt. Deze shootergame introduceert open combat missions, waardoor gamers meer vrijheid hebben om hun eigen gamestijl te kiezen. Je kan kiezen voor een stealth-aanpak, maar je kan ook volop in de strijd duiken. Bovendien moet je belangrijke keuzes maken en je eigen weg in het gevecht vinden. De campaign duurt ongeveer 6 uur wanneer je je vooral richt op de hoofdmissies. Daarnaast kan je nog urenlang plezier beleven aan de multiplayer.

Modern Warfare 3

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Star Wars: Eclipse - preview
Games

20. februari

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

20. februari

Lees meer over
Rise of the Ronin - preview
Games

24. januari

Rise of the Ronin

Team NINJA, bekend van games zoals Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty en NINJA GAIDEN, heeft een nieuwe samoerai-game ontwikkeld: Rise of the Ronin. Verken als een vrije samoerai het epische landschap van Japan. Ontdek hier meer over deze spannende nieuwe game.

24. januari

Lees meer over
Tekken 8
Games

22. januari

Tekken 8

Duelleer met je favoriete personages in het vervolg op Tekken 7: Tekken 8. Deze game, beschikbaar voor de PS5, Xbox Series X en S en pc, brengt een nieuwe verhaallijn waar een vader-zoonvete centraal staat. Ontdek hier meer over deze vechtgame.

22. januari

Lees meer over