MM logo red

De Nationale airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Final Fantasy XVI

Sofia26 JUNI 2023
unknown description

Op 22 juni 2023 is Final Fantasy XVI voor de PlayStation 5 verschenen. Lees hier alles over deze game en verzeker jezelf van een exemplaar.

Releasedatum Final Fantasy XVI

Releasedatum Final Fantasy XVI

Op 22 juni 2023 is Final Fantasy voor de PlayStation 5 verschenen. Het eerste deel van deze populaire fantasy-RPG verscheen in 1987. Sindsdien is deze serie niet meer weg te denken uit de gamewereld. De serie gaat dus al jaren mee, maar het voordeel is dat de verhalen los staan van elkaar. Je hoeft dus niet eerst een andere FF-games te spelen voordat je aan Final Fantasy XVI begint. Order nu Final Fantasy XVI en ontvang het morgen in huis.

Verhaallijn en gameplay Final Fantasy XVI

Verhaallijn en gameplay Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI speelt zich af in Valisthea, een donkere fantasy-wereld waarin de Eikons en Dominants de macht hebben. Hoofdpersonage Clive Rosfield is in deze eerste volwaardige actie-RPG in de serie degene die zich inzet om de mensheid van zijn lot te bevrijden. Hij gebruikt daarvoor zijn Eikonische krachten in gevechten. Clive heeft gezworen om zich te wreken op de mysterieuze Eikon Ifrit, die een spoor van rampspoed achterlaat op alle plaatsen waar deze machtige entiteit geweest is. In het spel kun je zelf bepalen welke skills je kiest voor je personage Clive. Zo kun je speciale aanvallen met vuur vrijspelen, zoals Heatwave en Rising Flames. De game biedt daarnaast verschillende moeilijkheidsgraden. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nieuw bent in het genre: je kunt zelf bepalen op welk niveau je speelt.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Welke personages bevat Final Fantasy XVI?

Welke personages bevat Final Fantasy XVI?

In Final Fantasy XVI ga je de strijd tegen het kwaad aan als Clive Rosfield. Hij wordt ook wel de “First Shield of Rosaria” genoemd en werkt samen met zijn 5 jaar jongere broertje Joshua, de beschermer van de natie Rosaria. Joshua is de Dominant van de Feniks-Eikon van Vuur. Dit houdt in dat Joshua in een Feniks kan veranderen. Als Feniks heeft hij speciale krachten die hij gebruikt om zijn natie te beschermen. Joshua staat bekend om zijn vriendelijkheid. Daarnaast heeft hij ook een kinderlijke kant en een hekel aan wortels. Joshua heeft Clive de Zegen van de Feniks geschonken, waardoor Clive een deel van het vuur van de Eikon kan hanteren. Naarmate het verhaal vordert, wordt Clive meegesleurd in een grote tragedie. Beide broers vinden in Jill Warrick een goede vriend. Jill is met de broers opgegroeid. Naast Jill is ook Torgal als vast lid van het gezin opgenomen. Torgal, een trouwe viervoeter, werd door aartshertog Elwin in de sneeuw gevonden. Na een ellendige periode werden Clive en Torgal weer herenigd. In FF XVI strijdt Torgal aan Clive’s zijde.


Voor welke consoles komt Final Fantasy XVI uit?

Voor welke consoles komt Final Fantasy XVI uit?

Final Fantasy XVI is op 22 juni uitgebracht en zal exclusief voor de PlayStation 5 beschikbaar zijn. Heb je nog geen PS5, maar wil je de game wel graag spelen? Er komt een speciale PS5-bundel met Final Fantasy XVI! Iedereen die de game heeft gepre-ordert, ontvangt de dlc Braveheart met een wapen en de Cait Sith Charm, wat een Gil Boost accessoire is. Er zal ook een deluxe versie van de game verschijnen. Deze versie van Final Fantasy XVI bevat naast de game een stoffen wereldkaart van Valisthea en een speciale Clive Rosfield SteelBook-hoes om je game in te bewaren. Bestel nu of haal op bij jouw MediaMarkt in de buurt.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over