MM logo red

Hoe speel je Fortnite op je mobiele telefoon?

unknown description

Fortnite behoort tot de top van populaire games en is nu ook speelbaar op smartphones en tablets, naast consoles en pc's. De meeste iOS-apparaten ondersteunen Fortnite, net als diverse Android-apparaten. In dit artikel gaan we hier gedetailleerder op in.

Fortnite spelen op je smartphone

Fortnite spelen op je smartphone

Fortnite vereist bepaalde specificaties om goed te draaien op smartphones. High-end toestellen zoals de Samsung Galaxy Note 20 en de Samsung Galaxy Tab S7 zijn volledig compatibel met Fortnite. Deze apparaten bieden krachtige processors en voldoende RAM-geheugen voor een soepele game-beleving. Bovendien zorgen hun grote schermen voor een meeslepende speelervaring. Andere compatibele smartphones zijn onder meer recente modellen van Google Pixel, OnePlus en Xiaomi. Het is dus belangrijk om te controleren of je specifieke smartphone de game ondersteunt. Je kan dit doen op de Epic Games-website. Na het verifiëren van de compatibiliteit download en installeer je Fortnite, waarna je kan inloggen met je Epic Games-account om te beginnen met spelen.

Hoe speel je Fortnite op je iPhone?

Hoe speel je Fortnite op je iPhone?

Om Fortnite te kunnen spelen op je iPhone, hoef je slechts enkele stappen te ondernemen. Begin met het downloaden van de game via de Apple App Store. Belangrijk is dat je iPhone voldoet aan de systeemvereisten, aangezien nieuwere versies van Fortnite niet werken op oudere modellen. Je kan Fortnite spelen op iPhones vanaf het SE-model of nieuwer. Voor iPads geldt dat het spel compatibel is met alle modellen vanaf de iPad Air 2 en de iPad Mini 4. Na het succesvol downloaden en installeren van de game, log je eenvoudig in met je Epic Games-account. De gameplay en besturing zijn geoptimaliseerd voor de iOS-interface, wat zorgt voor een naadloze en plezierige speelervaring op je iPhone.

Speel Fortnite op Android

Speel Fortnite op Android

Om Fortnite op een Android-toestel te spelen, dien je de game te downloaden via de officiële Epic Games-website. Het is belangrijk om te weten dat Fortnite niet beschikbaar is in de Google Play Store. Dit komt doordat ontwikkelaar Epic Games ervoor heeft gekozen om de distributie van de game zelf te beheren. Het is tevens van belang op te merken dat niet alle Android-toestellen compatibel zijn, dus het is raadzaam om te controleren of jouw apparaat voldoet aan de vereiste systeemspecificaties. Na een succesvolle installatie kan je eenvoudig inloggen met je Epic-account. De bedieningselementen zijn specifiek aangepast voor Android-apparaten, met de nadruk op touchscreen-functionaliteit, wat zorgt voor een responsieve en plezierige spelervaring.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over
Black Myth: Wukong
Games

12. april

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

12. april

Lees meer over