MM logo red

Lies of P

unknown description

Lies of P is uitgebracht voor PS5, PS4, Xbox X/S series, Xbox One en PC. In dit artikel lees je alles over deze soul-achtige game, waarin je als Pinokkio je weg moet vinden in een duistere wereld.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Lies of P: gebaseerd op het verhaal van Pinokkio

Lies of P: gebaseerd op het verhaal van Pinokkio

Het boek Pinokkio, geschreven door Carlo Collodi, verscheen in 1883. In 1940 verfilmde Walt Disney dit verhaal. Het was de tweede film van Walt Disney Studios en werd razend populair. In dit verhaal maakt speelgoedmaker Geppetto een houten pop, en voordat de pop gaat slapen, wenst hij dat het een ‘echte’ jongen was. ’s Nachts komt Pinokkio tot leven. Hij probeert in de maatschappij op te gaan, maar hoewel hij leeft, is hij nog steeds van hout en dus geen levend wezen. Het is kenmerkend dat als Pinokkio liegt, zijn neus langer wordt. Pinokkio wil eigenlijk maar één ding: een jongen van vlees en bloed zijn.

Verhaallijn en gameplay van Lies of P

Verhaallijn en gameplay van Lies of P

Lies of P is gebaseerd op het verhaal van Pinokkio van Carlo Collodi, maar dan met een duistere twist. In de game speel je Pinokkio die probeert een mens te worden. Het spel begint met een briefje met de vraag om Mr Geppetto te vinden, die zich in de stad Krat bevindt. Tijdens je zoektocht naar Geppetto kom je kwaadaardige vijanden tegen die je moet uitschakelen. Het spel heeft een ‘leugensysteem’, wat betekent dat je moet kiezen tussen liegen of de waarheid vertellen. Je keuzes beïnvloeden vervolgens het verhaal. In de game kan je je vaardigheden upgraden en van een veelzijdig wapensysteem gebruik maken. Zo creëer je je eigen speelstijl. Ga je liegen of vertel je de waarheid?

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn