MM logo red

Ontdek het mysterie van Marvel's Midnight Suns

unknown description

Ontdek de schaduwzijde van het Marvel-universum met Marvel's Midnight Suns, een baanbrekende role-playing game die strategisch denken en interactie tussen personages combineert. Geniet van deze innovatieve card-based game van de makers van XCOM op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S. Ervaar soepele gameplay met een constante 60fps.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Wat is de releasedatum van Marvel's Midnight Suns?

Wat is de verhaallijn van Marvel's Midnight Suns?

Wat is de verhaallijn van Marvel's Midnight Suns?

In Marvel’s Midnight Suns roepen de Avengers jou op om een gezamenlijke vijand te confronteren. De game speelt zich af in de duisterste uithoeken van het Marvel-universum, waarbij jij in de huid kruipt van de Hunter, een mythische demonendoder met een opdracht. Marvel’s Midnight Suns bestaat uit een onwaarschijnlijke beruchte geschiedenis. Jouw missie? Voorkom dat Lilith, de Moeder der demonen, haar eeuwenoude profetie vervult: het oproepen van haar kwaadaardige meester Chthon. Je leidt het Avengers-team door deze bijzonder gevaarlijke verzameling getrainde superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke strijders uit het hele Marvel-universum. Gedwongen om samen te werken, hebben de Avengers besloten om vuur met vuur te bestrijden. Ze hebben daarvoor de hulp ingeroepen van Ghost Rider, Magik, Blade en Nico Minoru, jonge helden met bovennatuurlijke krachten.

Welke personages zijn speelbaar in Midnight Suns?

Welke personages zijn speelbaar in Midnight Suns?

Je kruipt in de huid van de Hunter, de mythische demonendoder die door het Avengers-team voor deze missie is opgeroepen. Dankzij zijn ongelooflijk aanpasbare rol kun je je eigen unieke versie van de Hunter de duisternis in sturen. Tijdens het spel werk je samen met zowat alle bekende figuren uit het Marvel team: van Dr. Strange tot Spider-Man en van Iron Man tot Captain Marvel. Daarnaast kun je voor elke held een deck maken met 8 vaardigheidskaarten die speciaal aan de omvang van die held zijn aangepast.

Is MMS een multiplayer-game?

Is MMS een multiplayer-game?

Net als Spider-Man en Hogwarts Legacy is Marvel's Midnight Suns een singleplayer-game. Wil je graag meer singleplayer-games voor je PlayStation 5 ontdekken? Probeer je volgende favoriete PS5 game uit. Wist je trouwens dat de meeste PS4-games ook speelbaar zijn op je PS5-console?

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over
Black Myth: Wukong
Games

12. april

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

12. april

Lees meer over