Kies een winkel
Toon alle winkels

NBA 2K24

unknown description

Op 8 september is NBA 2K24 voor de PS5, PS4, Xbox X/S series, Xbox One en Nintendo Switch gelanceerd. In dit stukje bespreken we het meest recente nieuws rond deze sportgame. Bestel online of spring binnen in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Releasedatum NBA 2K24

Releasedatum NBA 2K24

NBA 2K24 is dit jaar op 8 september uitgebracht. Dit geldt voor beide versies van dit basketbalspel; de Kobe Bryant-editie – wat de basisversie is – en de Black Mamba-editie. Als je de Black Mamba-editie bestelt, krijg je de volgende digitale extraatjes erbij:

 • 100.000 VC-munten
 • 15.000 MyTEAM punten
 • 2K24 starting 5 draft box (3 x optie packs)
 • 10 box MyTEAM promo packs
 • Kobe Bryant coverster Sapphire kaart voor MyTeam

Releasedatum NBA 2K24 - bloc 2
 • 1 Diamond schoen 💎
 • 1 Ruby coach voor MyTEAM
 • 1 maal 2 uur lang double-XP munt voor MyCAREER
 • 1 maal 2 uur lang double-XP munt voor MyTEAM
 • 10 x 6 MyCAREER skills boosts types
 • 10 x 3 Gatorade boosts types
 • 4 coveratleet T-shirst voor je MyPLAYER
 • 2K24 rugzak (digitale item)
 • Elektrisch skateboard (digitaal item)
 • 2K24 arm sleeves (digitaal item)

NBA 2K24 Crossplay

Wil je met je vrienden gamen die een PlayStation of Xbox hebben? Voor het eerst in de geschiedenis van NBA 2K is er de mogelijkheid om crossplay in New Gen te spelen. Nu kan je je vrienden – die op een ander platform spelen – uitdagen voor een potje basket.

Gameplay NBA 2K24

Gameplay NBA 2K24

In NBA 2K24 zijn er nieuwe gameplay-animaties en features bijgekomen. Om shots te timen krijg je nu een duidelijker en gedetailleerder beeld van hoe en wanneer je best schiet en het juiste moment om de bal los te laten. In de vorige NBA-games moest je wat gissen naar de speelstijl van elke speler. Voor dunks en 3-punters is er nu meer skill en nauwkeurigheid nodig, en er zijn meer dan 100 nieuwe dribbelmoves toegevoegd die je kan uitproberen.

MyCareer NBA 2K24

MyCareer NBA 2K24

In MyCareer maak je je eigen personage aan. Je kiest de positie waarop je wilt spelen, de lengte, het gewicht en de spanwijdte van de armen van je personage. Nadat je je speler hebt samengesteld, kies je voor welk team je wilt uitkomen, zoals de Chicago Bulls of Golden State Warriors. Men beschouwt je als een van de grootste talenten sinds LeBron James. Wil je de GOAT-status bereiken? Dan moet je het opnemen tegen toppers als Dončić of Jokić. Daarnaast teken je een deal voor nieuwe basketschoenen. Binnen MyCareer heb je ook een trainingscentrum en een fitness om je skills te boosten, en er zijn uitdagingen gekoppeld aan de matchen die je speelt. Met de punten die je verdient, scherp je je skills aan. Verbeter jezelf, win de harten van de fans en meet je met de beste spelers in de game.

MyTeam NBA 2K24

MyTeam NBA 2K24

Dit jaar zijn er weer nieuwigheden te bespeuren in MyTeam. MyTeam is een spelonderdeel van NBA 2K waarbij je met behulp van in het spel verkregen digitale kaarten een ploeg samenstelt om online of offline matchen te spelen. Je ontvangt digitale spelerskaarten en andere items zoals basketschoenen, coaches en packs door bepaalde doelen te halen. In NBA 2K23 had je nog een veiling, maar omdat er veel in-game geld en punten verloren gingen, zijn spelers en items nu beschikbaar in een markt waar de prijs vastligt.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn (60)
Logitech Gamesoftware - preview
Gaming hardware

Hoe download en installeer je Logitech Gaming Software?

Voor de beste ervaring met je Logitech gaming-uitrusting, download en installeer de vereiste Logitech-software direct van de officiële website van Logitech. Deze software is onmisbaar voor het updaten en op maat instellen van bijvoorbeeld je drivers. Na de eenvoudige installatie ben je helemaal klaar om het maximum uit je gaming-gear te halen. Meer informatie lees je in dit artikel.

Lees meer over
Star Wars: Eclipse - preview
Games

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

Lees meer over
Wat heb je nodig om te vloggen: camera, microfoon, statief
Entertainment & Mobility

Wat heb je nodig om te vloggen: camera, microfoon, statief

Als beginnende vlogger is het niet altijd vanzelfsprekend om meteen je weg te vinden. Welke vlogcamera schaf je bijvoorbeeld best aan en hoe zorg je voor de beste geluids- en beeldkwaliteit? Welke camera-accessoires zijn de moeite waard en hoe krijg je de beste belichting. MediaMarkt deelt enkele tips waarmee je als vlogger meteen aan de slag kunt.

Lees meer over
Wat is Remote Play en hoe gebruik je het?
Entertainment & Mobility

Wat is Remote Play en hoe gebruik je het?

De Remote Play voor PlayStation-gebruikers is de volgende fase in gamen. Omdat deze functie het mogelijk maakt om op verschillende, compatibele schermen te spelen, verbetert het je spelervaring. Wat weten we over Remote Play, werkt het ook op de Xbox en wat kan je er precies mee doen? Dat lees je hier.

Lees meer over
Nintendo Switch 2 - preview
Gaming hardware

Wat is er reeds bekend over de Nintendo Switch 2?

Wat weten we al over de nieuwste Nintendo Switch 2? Verschilt deze van de eerste versie (Nintendo Switch) en zijn opvolgers (zoals het Nintendo Switch Oled-model).? Je leest de geruchten hier.

Lees meer over
Welk gaming-toetsenbord is het meest geschikt voor jou? -overview
Gaming hardware

Welk gaming-toetsenbord is het meest geschikt voor jou?

Het kiezen van het juiste gaming-toetsenbord hangt af van je persoonlijke voorkeuren en speelstijl. Factoren zoals toetsaanslag (mechanisch of membraan), aanpasbare verlichting, programmeerbare knoppen en ergonomisch ontwerp spelen een rol. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je het beste gaming-toetsenbord voor je behoeften kiest.

Lees meer over