MM logo red

NBA 2K24

Sofia12 OKTOBER 2023
unknown description

Op 8 september is NBA 2K24 voor de PS5, PS4, Xbox X/S series, Xbox One en Nintendo Switch gelanceerd. In dit stukje bespreken we het meest recente nieuws rond deze sportgame. Bestel online of spring binnen in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Releasedatum NBA 2K24

Releasedatum NBA 2K24

NBA 2K24 is dit jaar op 8 september uitgebracht. Dit geldt voor beide versies van dit basketbalspel; de Kobe Bryant-editie – wat de basisversie is – en de Black Mamba-editie. Als je de Black Mamba-editie bestelt, krijg je de volgende digitale extraatjes erbij:

 • 100.000 VC-munten
 • 15.000 MyTEAM punten
 • 2K24 starting 5 draft box (3 x optie packs)
 • 10 box MyTEAM promo packs
 • Kobe Bryant coverster Sapphire kaart voor MyTeam

Releasedatum NBA 2K24 - bloc 2
 • 1 Diamond schoen 💎
 • 1 Ruby coach voor MyTEAM
 • 1 maal 2 uur lang double-XP munt voor MyCAREER
 • 1 maal 2 uur lang double-XP munt voor MyTEAM
 • 10 x 6 MyCAREER skills boosts types
 • 10 x 3 Gatorade boosts types
 • 4 coveratleet T-shirst voor je MyPLAYER
 • 2K24 rugzak (digitale item)
 • Elektrisch skateboard (digitaal item)
 • 2K24 arm sleeves (digitaal item)

NBA 2K24 Crossplay

Wil je met je vrienden gamen die een PlayStation of Xbox hebben? Voor het eerst in de geschiedenis van NBA 2K is er de mogelijkheid om crossplay in New Gen te spelen. Nu kan je je vrienden – die op een ander platform spelen – uitdagen voor een potje basket.

Gameplay NBA 2K24

Gameplay NBA 2K24

In NBA 2K24 zijn er nieuwe gameplay-animaties en features bijgekomen. Om shots te timen krijg je nu een duidelijker en gedetailleerder beeld van hoe en wanneer je best schiet en het juiste moment om de bal los te laten. In de vorige NBA-games moest je wat gissen naar de speelstijl van elke speler. Voor dunks en 3-punters is er nu meer skill en nauwkeurigheid nodig, en er zijn meer dan 100 nieuwe dribbelmoves toegevoegd die je kan uitproberen.

MyCareer NBA 2K24

MyCareer NBA 2K24

In MyCareer maak je je eigen personage aan. Je kiest de positie waarop je wilt spelen, de lengte, het gewicht en de spanwijdte van de armen van je personage. Nadat je je speler hebt samengesteld, kies je voor welk team je wilt uitkomen, zoals de Chicago Bulls of Golden State Warriors. Men beschouwt je als een van de grootste talenten sinds LeBron James. Wil je de GOAT-status bereiken? Dan moet je het opnemen tegen toppers als Dončić of Jokić. Daarnaast teken je een deal voor nieuwe basketschoenen. Binnen MyCareer heb je ook een trainingscentrum en een fitness om je skills te boosten, en er zijn uitdagingen gekoppeld aan de matchen die je speelt. Met de punten die je verdient, scherp je je skills aan. Verbeter jezelf, win de harten van de fans en meet je met de beste spelers in de game.

MyTeam NBA 2K24

MyTeam NBA 2K24

Dit jaar zijn er weer nieuwigheden te bespeuren in MyTeam. MyTeam is een spelonderdeel van NBA 2K waarbij je met behulp van in het spel verkregen digitale kaarten een ploeg samenstelt om online of offline matchen te spelen. Je ontvangt digitale spelerskaarten en andere items zoals basketschoenen, coaches en packs door bepaalde doelen te halen. In NBA 2K23 had je nog een veiling, maar omdat er veel in-game geld en punten verloren gingen, zijn spelers en items nu beschikbaar in een markt waar de prijs vastligt.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Alles over EA Sports FC 25
Games

23. juli

Alles over EA Sports FC 25

Ben je klaar voor de nieuwste editie van EA Sports FC? In dit artikel vind je alle informatie over EA Sports FC 25, inclusief de laatste aankondigingen, updates, nieuwe spelmodi en verbeteringen die deze game een absolute must-have maken voor elke gamer en voetballiefhebber.

23. juli

Lees meer over
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over