MM logo red

Super Mario RPG : al het laatste nieuws

Sofia5 OKTOBER 2023
unknown description

Super Mario RPG is een remake van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, released in 1996 voor de Super Nintendo. Nintendo heeft de handen in elkaar geslagen met Square Enix voor het ontwikkelen van deze heruitgave, die vanaf 17 november 2023 beschikbaar zal zijn. Maak je klaar om dit epische avontuur opnieuw te beleven met splinternieuwe functies en verbluffende verrassingen.

Wat is de releasedatum van Super Mario RPG en op welk platform kan je het spel spelen?

Wat is de releasedatum van Super Mario RPG en op welk platform kan je het spel spelen?

Super Mario RPG is een remake van het spel dat in 1996 uitgebracht werd. Het spel is op 17 november gereleaset en is op de Nintendo Switch-console verkrijgbaar. Deze nieuwe versie beschikt over gloednieuwe graphics en voegt dynamiek toe aan de avonturen van de bekende loodgieter met snor, zijn vrienden en andere unieke personages. Verken kleurrijke locaties en versterk je aanvallen terwijl je je krachten bundelt met een groep helden om de Star Road te redden van de Forgeroi-bende.

Benieuwd naar andere Super Mario-games? Kijk dan eens naar naar Super Mario Bros Wonder, dat binnenkort ook op de Nintendo Switch uitkomt. Je kan ze nu al online of in je dichtstbijzijnde MediaMarkt-winkel pre-orderen om ze op de dag van de release te ontvangen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Ontdek de Gameplay Super Mario RPG

Ontdek de Gameplay Super Mario RPG

De gevechtsfuncties werden herbekeken. In Super Mario RPG beschik je over actiecommando's waarmee je de toegebrachte of ontvangen schade kan opdrijven of beperken. Zorg ervoor dat je je aanvallen gelijktijdig synchroniseert met die van je vijanden. Linksonder op je scherm zie je een balkje dat zich vult bij elk actiecommando dat je kan inzetten in een drievoudige aanval, waarbij je de acties van alle 3 de teamleden combineert. Maar hoe krijg je dat balkje nu gevuld? Daarvoor moet je in het ritme lopen van je personages als ze toeslaan. Bovendien heeft Nintendo heeft ervoor gekozen om diversiteit te bevorderen door elk trio zijn eigen aanval te gunnen. Dus als je van personage in de groep wisselt, zal de aanval anders uitpakken.

Een andere nieuwe feature is 'Post-Game Boss Rematches'. Gedurende je avontuur kan je een gevecht herbeleven door op je stappen terug te komen. Maar bereid je voor op eindbazen die een pak sterker zijn dan de originele. Tot slot heeft Nintendo ook een tipje van de sluier opgelicht van de combo's die de personages kunnen uitvoeren, zoals Triple Moves, waarmee je je vijanden kan aanvallen met een mix van Mario, Bowser en meer.

Andere beschikbare spellen in de Super Mario-reeks

Andere beschikbare spellen in de Super Mario-reeks

Zin in een trainingssessie terwijl je vol ongeduld op de lancering van Super Mario RPG wacht? Ontdek Mario en al zijn kompanen nu al in de andere spellen die hieronder beschikbaar zijn op Nintendo Switch, zoals Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Super Mario Party en nog veel meer. Je vindt al deze games online of in je lokale MediaMarkt-winkel.