Kies een winkel
Toon alle winkels

Internationale Koffiedag: zin in een kopje koffie?

unknown description

Op 01 oktober is het Internationale Koffiedag. Deze dag is in 2015 voor het eerst geïnitieerd en gevierd door de Internationale Koffieorganisatie, met als doel het intense werk van koffieproducenten over de hele wereld te erkennen. Voor velen onder ons is koffie meer dan een dagelijkse gewoonte: het staat voor gezelligheid, welzijn en delen met familie en vrienden.

Een eerlijke, ethische en duurzame economie in de koffie-industrie

Coffee - image

Dit evenement bevestigt het belang van een eerlijke, ethische en duurzame economie in de koffie-industrie en moedigt iedereen aan om weloverwogen keuzes te maken bij het kopen van hun favoriete koffie. Het is ook een gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en de variëteiten van deze populaire drank en om de koffiemachines te ontdekken waarmee je van kwaliteitskoffie kan genieten, zoals de Nespresso original en de Nespresso vertuo. Zo kan ook jij koffieproducenten en -leveranciers steunen door ervoor te zorgen dat de koffie waar je van houdt niet alleen lekker is, maar ook duurzaam en verantwoord.

Halloween - preview
Seizoensitems

Halloween: duik in onze griezelgids

De spanning neemt toe naarmate Halloween nadert. Het is de geschikte tijd om onvergetelijke momenten met familie en vrienden te creëren. Heb je receptideeën nodig of ben je op zoek naar een enge film? Blader door onze gids en ontdek de beste manieren om Halloween te vieren.

Lees meer over
Onze benodigdheden voor je eerste verhuis
Seizoensitems

Onze benodigdheden voor je eerste verhuis

Spanning en stress gaan vaak hand in hand als je voor de eerste keer gaat verhuizen. Maar geen nood, MediaMarkt is er om je te ondersteunen in dit avontuur. Bekijk onze selectie verhuisbenodigdheden.

Lees meer over
Back to school - header
Seizoensitems

Back to School 2023: alle elektronica voor studenten

We gaan weer Back to School. Het is hoog tijd om je rugzak af te stoffen, want de voorbereiding op je nieuwe studieavontuur begint. Of je nu naar het volgende studiejaar gaat, met een tweede studie begint of naar je studentenkamer verhuist: met de elektronica-tips van MediaMarkt ben je er helemaal klaar voor.

Lees meer over
Kerstcadeautjes - preview
Seizoensitems

Kerstcadeautjes: verras je familie en vrienden met een origineel geschenk

Inspiratie nodig voor kerstcadeaus? Hier vind je leuke en originele kerstcadeautjes voor onder de boom. Cadeaus voor onder andere beauty-liefhebbers, sporters, harde werkers, gadget-lovers en keukenhelden. Vrolijk kerstfeest!

Lees meer over
WK 2022 header
Seizoensitems

WK 2022: alles voor de ultieme thuiswedstrijd

Haal de vlaggetjes van zolder en maak die WK-poule met je collega’s want het WK 2022 komt eraan. Op 20 november barst het wereldkampioenschap voetbal los en genieten voetbalfans wereldwijd van maar liefst 64 wedstrijden. Omdat het WK dit jaar in de winter is, hebben wij alles voor een gezellige thuiswedstrijd op een rij gezet. Van grote (en minder grote) tv’s, soundbars en draadloze oortjes tot koele drankjes, slimme verlichting en lekkere snacks. Niks staat een geslaagde voetbalavond nog in de weg. Dus bel je buren, bel je vrienden en laat ze maar komen!

Lees meer over
Dit zijn de best verkochte producten van 2022
Seizoensitems

Dit zijn de best verkochte producten van 2022

Oudjaar, nieuwjaar … de jaarwissel gaat niet alleen gepaard met feestjes, vuurwerk en de beste wensen, maar ook met talloze terugblikken op het afgelopen jaar. Daar doen wij maar al te graag aan mee, dus presenteren we je onze 4 topproducten van het afgelopen jaar. Ontdek dé bestsellers van 2022 (waar je ook in 2023 nog heel veel aan hebt).

Lees meer over