MM logo red

De beste Xiaomi-smartphone voor jou

Jasper28 JUNI 2023
unknown description

Het Chinese smartphonemerk Xiaomi brengt elk jaar talloze nieuwe smartphones uit in verschillende series. Met een klein budget kun je een instapmodel krijgen, maar je hebt ook middenklassers en meer luxueuze Xiaomi-smartphones die uitpakken met krachtigere prestaties en een duurzamer ontwerp. MediaMarkt zet alvast enkele tips voor je klaar om je keuze voor een Xiaomi-model eenvoudiger te maken.

Hoe kies je de beste Xiaomi-smartphone?

Hoe kies je de beste Xiaomi-smartphone?

Er komen elk jaar best veel nieuwe Xiaomi-modellen op de markt, zodat het soms lastig kan zijn om er eentje te kiezen. Wat voor jou de beste Xiaomi is, hangt af van zaken als je budget, hoe jij je smartphone gebruikt en welke specificaties voor jou een must zijn. Gebruik je je gsm niet zo intensief, neem je maar af en toe een foto of wil je niet veel uitgeven aan een smartphone? Dan passen de Xiaomi Redmi-instapmodellen wellicht bij jou. Kijk maar eens naar de Xiaomi Redmi Note 10, le Xiaomi Redmi Note 11, le Xiaomi Redmi Note 11S ou le Xiaomi Redmi A1.

Bekijk de verschillende Xiaomi-smartphones

Xiaomi heeft de laatste jaren hard gewerkt aan de prijs-kwaliteitverhouding van zijn smartphones, zodat je vandaag kunt kiezen uit verschillende productlijnen afhankelijk van je budget en behoeften. De Xiaomi Redmi-serie biedt instapmodellen die het minst kosten, maar ook het minst snel en krachtig zijn. De Poco-serie staat dan weer voor iets duurdere middenklassers met een betere camerakwaliteit, batterij en processor. De duurste smartphones vind je in de Xiaomi (T)-lijn, die uitpakt met de beste specificaties en prestaties.

Welke smartphone past het best bij jou?

Welke smartphone past het best bij jou?

Misschien ben je nog niet zeker of een Xiaomi-smartphone helemaal jouw ding is. Om je te helpen de beste smartphone te kiezen voor je budget en behoeften hebben we een overzicht gemaakt van de beste smartphones van 2022. Dat zijn toestellen in allerlei prijsklassen en van verschillende smartphonemerken, zodat je zeker iets vindt dat bij je past.

Wat is de beste Xiaomi?

Wat is de beste Xiaomi?

De beste Xiaomi-smartphone van het moment is de Xiaomi 12, die een uitstekende camerakwaliteit en een krachtige batterij van 4.500 mAh heeft. Zo krijg je een selfiecamera van 32 megapixels, een hoofdcamera van 50 megapixels en een ultragroothoeklens en telelens van elk 13 megapixels. Je kunt ook filmen in 8K. De Xiaomi 12 is met een verversingssnelheid van 120 hertz ook prima geschikt voor gamers. Heb je liever een groter scherm, kies dan de Xiaomi 12 Pro. Die heeft dezelfde verversingssnelheid, maar een nog grotere batterij van 4.600 mAh en een ultragroothoek- en telelens van 50 megapixels.