MM logo red

Wat is Polar Flow en hoe werkt het?

Jasper25 JANUARI 2024
unknown description

Polar Flow, het online platform van Polar, monitort je trainingen, dagelijkse activiteiten, slaapritme en ondersteunt je bij het behalen van je sportieve doelstellingen. Polar Flow is toegankelijk via zowel computer als smartphone. Voor het gebruik is een Polar-sporthorloge vereist. Hieronder gaan we dieper in op de details.

Hoe werkt Polar Flow?

Hoe werkt Polar Flow?

Polar Flow functioneert als een uitgebreid fitnesslogboek door data van Polar-sporthorloges en activity trackers te synchroniseren en analyseren. Het houdt je trainingen, dagdagelijkse activiteiten en slaappatroon bij, biedt inzicht in je prestaties en helpt bij het stellen van persoonlijke doelen. Daarnaast kan je je voortgang bijhouden, trainingsschema's opstellen en je resultaten delen met een online community. Het platform is ook compatibel met andere gezondheidsapps, wat resulteert in een totaaloverzicht van je gezondheid en conditie.

Wat kan je met Polar Flow?

Wat kan je met Polar Flow?

Polar Flow helpt je moeiteloos met het samenstellen van een persoonlijk trainingsprogramma voor je sportieve doelen, zoals bijvoorbeeld een marathon. Het zorgt ervoor dat je je doelen veilig en zonder blessures bereikt, met dagelijkse instructies en trainingsmomenten per hartslagzone. Je kan je schema zo naar je horloge sturen voor rechtstreekse begeleiding en toegang tot trainingsvideo's. Naast complete trainingsschema's is het ook mogelijk om individuele oefensessies te creëren, zowel via de app als op de website van Polar Flow.

Verder biedt Polar Flow je de kans om je trainingsavonturen te delen met vrienden en de onlinewereld. Ontdek wat andere sportievelingen doen, vind nieuwe routes dichtbij huis en meet je prestaties met die van anderen. Synchroniseer je data met sportcommunities zoals Strava, MyFitnessPal en TrainingPeaks om nog meer in contact te komen met medesporters. Doe mee met groepen, deel ervaringen en tips en vind zo extra motivatie en inspiratie in de sportgemeenschap.

Hoe log ik in op Polar Flow?

Hoe log ik in op Polar Flow?

Inloggen op Polar Flow doe je zo:

  1. Open de Polar Flow-app op je Polar-smartwatch of surf naar de Polar Flow-website op je computer.
  2. Druk op de inlogknop.
  3. Geef je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in dat je hebt ingesteld bij het aanmaken van je Polar-account.
  4. Klik op 'Inloggen' om toegang te krijgen tot je account.

Heb je nog geen account? Dan kan je er eentje aanmaken door op 'Registreren' te klikken en de stappen te volgen. Gebruik een geldig e-mailadres, want je ontvangt een bevestigingslink om je account te activeren.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn