MM logo red

Wearables

Beste smartwatches van 2024
Wearables

Bekijk de 10 beste smartwatches van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch? Soms is het niet makkelijk om uit het ruime aanbod de juiste smartwatch voor jouw behoeften te kiezen. Denk vooraf goed na hoe jij je slimme horloge gaat gebruiken en welke functies voor jou belangrijk zijn. Wij delen alvast de 10 beste smartwatches van het moment volgens MediaMarkt. Zo kun je de verschillende modellen vergelijken voor je een keuze maakt.

Lees meer over
Bekijk alle wearables artikelen (19)
Walkietalkie-app op je Apple Watch
Wearables

Wat is de Walkietalkie-app op je Apple Watch?

Wat als je met een enkele tik op je smartwatch met je partner, ouder of vriend(in) zou kunnen praten? Dat kan als je de Walkietalkie-app voor Apple Watch installeert. Deze functie is erg handig als je iemand snel iets wilt vragen, bijvoorbeeld als je in de supermarkt bent en niet zeker weet welk merk je vriend nu ook weer verkiest. We leggen uit hoe je Walkietalkie op je Apple Watch gebruikt.

Lees meer over
Garmin connect - preview
Wearables

Wat is Garmin Connect?

De Garmin Connect-app synchroniseert naadloos met je Garmin-smartwatch, waardoor je eenvoudig je sportprestaties en gezondheidsgegevens bijhoudt. Daarnaast personaliseer je probleemloos trainingsschema’s en analyseer je je vooruitgang. Beschikbaar voor zowel pc als mobiele apparaten, biedt Garmin Connect een complete ervaring. Meer hierover lees je in dit artikel.

Lees meer over
Polar Flow - preview
Wearables

Wat is Polar Flow en hoe werkt het?

Polar Flow, het online platform van Polar, monitort je trainingen, dagelijkse activiteiten, slaapritme en ondersteunt je bij het behalen van je sportieve doelstellingen. Polar Flow is toegankelijk via zowel computer als smartphone. Voor het gebruik is een Polar-sporthorloge vereist. Hieronder gaan we dieper in op de details.

Lees meer over
Hoe werkt een smartwatch?
Wearables

Hoe werkt een smartwatch?

Een slim horloge is meer dan zomaar een digitale klok. Met de meeste smartwatches kun je ook bellen, berichten ontvangen, naar muziek luisteren en apps bekijken. Bovendien beschikt een slim horloge ook over functies om je gezondheid of sportprestaties te monitoren, zoals hartslagmeting en slaaptracking. MediaMarkt vertelt je hoe een smartwatch werkt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Lees meer over
Bekijk onze 5 beste waterdichte smartwatches
Wearables

Bekijk onze 5 beste waterdichte smartwatches

Niet alle waterdichte slimme horloges zijn even goed bestand tegen water. Sommige toestellen trotseren met gemak een felle regenbui, terwijl je andere smartwatches gerust onder de douche of tijdens het zwemmen kunt aanhouden. Op deze pagina vind je onze top 5 waterdichte smartwatches en ontdek je hoe je kunt zien of je met je horloge mag douchen, zwemmen of duiken.

Lees meer over
kinderhorloge met gps - header
Wearables

3 redenen om een kinderhorloge met gps te kopen

Met een smartwatch om je pols blijf je op de hoogte van je gezondheid, dagelijkse beweging, oproepen en berichten. Maar zo’n slim horloge is niet alleen interessant voor volwassenen. Er zijn ook enkele goede redenen om een kinderhorloge met gps voor je kroost te overwegen. MediaMarkt deelt de 3 grootste voordelen van een smartwatch voor kinderen.

Lees meer over