MM logo red

Nespresso bij MediaMarkt

Twee unieke koffiebelevingen

Van een klassieke espresso tot een royale mug. Er is een koffiemachine voor elke liefhebber. Nespresso laat je kiezen uit 2 systemen op maat van je koffiewensen. Aan jou om je match te vinden.

Nespresso promoties

Nespresso promoties

Wil je een Nespresso-machine kopen bij Mediamarkt? Dan is dit je kans. Kies je favoriete koffiemachine en krijg een korting of een koffiecadeau daarbovenop.

Onze aanbiedingen zijn tijdelijk, dus wacht niet langer en verzilver je promotie nu.

De waarde van je koffiemachine in koffiecapsules

De waarde van je koffiemachine in koffiecapsules

Als je een Nespresso Original-machine koopt bij Mediamarkt, kun je nu genieten van een uniek aanbod. Krijg tot 100% van de prijs van je koffiemachine terug. Hoe? Heel simpel. Door gespreide kortingen op je koffiebestellingen, te gebruiken binnen 2 jaar.

Duurzame koffie voor een positieve impact

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Nespresso - B-Corp

Bij Nespresso geloven we dat koffie echt het verschil kan maken. Als B Corp™-gecertificeerd bedrijf, zijn we meer dan ooit geëngageerd voor het klimaat, de circulariteit en de gemeenschappen.

Sinds 2003 werken we met ons AAA Sustainable Quality™-programma om zowel de koffiekwaliteit als het milieu te verbeteren. We streven ernaar om gunstige omstandigheden te creëren, opbrengsten en oogsten te verbeteren en het milieu te beschermen.

Onze koffiecapsules zijn gemaakt van recycleerbaar aluminium en kunnen makkelijk in de blauwe zak. Zo dragen we samen bij aan duurzaamheid, elke keer dat je van een kopje Nespresso geniet.