MM logo red

Alles over iPadOS 16

Luca22 JANUARI 2024
unknown description

Sinds 24 oktober 2022 is iPadOS 16 beschikbaar als een gratis software-update, waarmee Apple gebruikers de kans biedt hun iPads te voorzien van de nieuwste functies en verbeteringen. Dit artikel geeft antwoorden op vragen zoals wanneer je kan updaten naar iPadOS 16, welke iPad-modellen geschikt zijn voor de update en welke toestellen de nieuwe versie van iPadOS ondersteunen.

Wanneer komt iPadOS 16 uit en wanneer kan ik updaten naar iPadOS 16?

iPadOS 16 is uitgebracht op 24 oktober 2022. Vanaf deze datum kan je je compatibele iPad updaten naar deze recente versie van het besturingssysteem van Apple. Om te updaten, ga je simpelweg naar de instellingen van je iPad, selecteer 'Algemeen' en dan 'Software-update'. Hier kan je de beschikbare update naar iPadOS 16 vinden en installeren.

Welke iPad kan ik updaten naar iPadOS 16?

Welke iPad kan ik updaten naar iPadOS 16?

Je kan iPadOS 16 downloaden en installeren op een breed scala van iPad-modellen, te beginnen met de iPad vanaf het 2017-model, doorlopend naar de iPad Mini 5 vanaf 2019, en de iPad Air vanaf de 2019-variant, tot en met alle versies van de iPad Pro. Deze update breidt de functionaliteit van je iPad uit en biedt toegang tot de nieuwste innovaties en verbeteringen van Apple.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn