Kies een winkel
Toon alle winkels

Alles over de nieuwste Apple iPad-modellen in 2024

unknown description

Er komen regelmatig nieuwe modellen van de Apple iPad uit. De nieuwste iPads hebben vaak een krachtigere processor zodat ze sneller presteren, en tal van andere gloednieuwe technologische snufjes en specificaties. Twijfel je of het voor jou het juiste moment is om je tablet in te ruilen voor een van de nieuwste iPad-modellen? Je ontdekt hier de belangrijkste specificaties van de laatste Apple-tablets.

De nieuwste iPad

Nieuwste

De nieuwste iPad werd in het najaar van 2022 uitgebracht. Deze iPad heeft een 10,9-inch-display en is verkrijgbaar in zilver, blauw, roze en geel. Je kunt de tablet dus in een leuk opvallend kleurtje kopen, afhankelijk van je smaak. Het toestel beschikt over een groothoekcamera van 12 megapixels en kan video opnemen in 4K. Deze iPad is daarnaast uitgerust met een A14 Bionic‑processor – een mooie upgrade in vergelijking met de vorige iPad. Je kunt het toestel krijgen met 64 of 256 GB opslagruimte. Kortom, de nieuwste iPad is een fijn instapmodel dat heel wat fijne specs in huis heeft.

De nieuwste iPad Mini

Mini

Eind 2022 kwam er ook een nieuwe iPad Mini uit. Dat is het kleinste iPad-model dat je kunt kopen. Met een scherm van 8,3 inch steek je de Mini makkelijk in je tas, zodat je tablet overal mee naartoe kan. Maar ondanks zijn kleinere formaat hoef je niet aan kwaliteit in te boeten. De nieuwste iPad Mini heeft namelijk een groothoekcamera van 12 megapixels en je kunt video’s in 4K-resolutie opnemen. De tablet heeft ook een krachtige A15 Bionic-chip voor snelle prestaties. En met 64 of 256 GB opslagcapaciteit kun je heel wat apps installeren. Dit iPad-model is verkrijgbaar in roze, paars, sterrenlicht en spacegrijs.

De nieuwste iPad Pro

Pro

Zoek je een tablet met een extra groot scherm? Kijk dan eens naar de nieuwste iPad Pro uit 2022. Die kun je krijgen in 2 uitvoeringen: met een 11-inch-display of een 12,9-inch-display. Welk model je ook kiest, de iPad Pro heeft een krachtige M2-processor en 2 hoogwaardige camera’s – een groothoek van 12 megapixels en een ultragroothoek van 10 megapixels. Dat maakt van dit toestel het snelste nieuwe iPad-model met de beste camera. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver en spacegrijs en een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB of 512 GB tot zelfs 1 TB en 2 TB.

De nieuwste iPad Air

Air

De nieuwste iPad Air (2022) is een lichtgewicht en dus een prima keuze als je een tablet nodig hebt voor kantoor of school. Net als de iPad heeft de iPad Air een scherm van 10,9 inch, maar dit model heeft wel een krachtigere M1-chip. De tablet is verder uitgerust met een groothoekcamera van 12 megapixels waarmee je in 4K kunt filmen. Als je voor de nieuwste iPad Air gaat, krijg je ook enkele nieuwe kleuren. Zo vind je de tablet in spacegrijs, sterrenlicht, roze, paars en blauw. Net als bij de iPad en iPad Mini kun je kiezen voor 64 of 256 GB opslagruimte.