MM logo red

De Apple Keyboard: het toetsenbord voor je iPad

unknown description

Een Apple Keyboard maakt typen aangenaam en nauwkeurig. Je bevestigt het toetsenbord magnetisch aan je iPad en je kan meteen starten, zonder kabels of pairing. Gesloten functioneert het als een cover die je tablet tegen vuil en krassen beschermt. Kies uit Magic Keyboard, Magic Keyboard Fold, of Smart Keyboard, afhankelijk van je iPad-model. Bekijk op deze pagina welk iPad-toetsenbord bij je past.

Magic Keyboard voor je 12,9-inch-iPad Pro

Magic Keyboard voor de 12.9-inch iPad Pro -Magic Keyboard pour l’iPad Pro 12,9 pouces

Het Magic Keyboard voor de 12.9-inch-iPad Pro zorgt voor een comfortabele typervaring. De verlichte toetsen laten je toe om moeiteloos in het donker te typen en met de trackpad bedien je je iPad net als je laptop. Het toetsenbord bevestig je magnetisch aan je iPad en fungeert als beschermende cover wanneer je het dichtklapt. Dit iPad-toetsenbord is ontworpen voor gebruik met de 12.9-inch iPad Pro, beginnend bij de 3de generatie en alle recentere modellen.

Magic Keyboard voor je 11-inch-iPad Pro en -iPad Air

Magic Keyboard voor de 11-inch iPad Pro en iPad Air - Magic Keyboard pour l’iPad Pro 11 pouces et l’iPad Air

Typen op je iPad Pro of iPad Air is een stuk aangenamer met een Magic Keyboard en dankzij de geïntegreerde trackpad werk je ook heel gedetailleerd. Je bevestigt je iPad magnetisch aan het toetsenbord en kiest eenvoudig de juiste kijkhoek. In gesloten toestand beschermt het Magic Keyboard je iPad als een cover tegen externe schade. Dit iPad-toetsenbord is compatibel met de iPad Pro 11 (beginnend bij de eerste generatie) en de 11-inch iPad Air (4de en 5de generatie).

Smart Keyboard Folio voor je 12.9-inch-iPad Pro

Smart Keyboard Folio voor 12.9-inch iPad Pro - Smart Keyboard Folio pour l’iPad Pro 12,9 pouces

De Smart Keyboard Folio verandert je 12.9-inch-iPad Pro in een handomdraai in een volwaardige typemachine. Plaats gewoon je iPad Pro op het toetsenbord, zonder zorgen over opladen of koppelen. Het dient tegelijk als een stijlvolle beschermcover voor je tablet. Deze Smart Keyboard Folio is compatibel met de 12.9-inch-iPad Pro, vanaf de 3de generatie.

Smart Keyboard Folio voor 11-inch-iPad Pro

Smart Keyboard Folio voor 11-inch iPad Pro - Smart Keyboard Folio pour l’iPad Pro 11 pouces

Het toetsenbord van de Smart Keyboard Folio voor de iPad Pro 11 is volwaardig en voorzien van handige functietoetsen voor snelle volumeregeling en bestandsbeheer. Dit slim ontworpen toetsenbord met afneembare functie en beschermende achterkant stelt je in staat je iPad altijd in de optimale kijkhoek te plaatsen. Geschikt voor de 1ste en 2de generatie 11-inch iPad Pro, combineert het functionaliteit met stijl.

Smart Keyboard 7de generatie iPad en 3de generatie iPad Air

Smart Keyboard 7e generatie iPad en 3e generatie iPad Air - Smart Keyboard pour l’iPad 7e génération et l’iPad Air 3e génération

Het Smart Keyboard voor 10.5-inch-iPads biedt compact gebruiksgemak met alle nodige functies. Dankzij iPad-accessoires zoals de Smart Connector koppel je het eenvoudig aan je iPad, waarna je direct aan de slag kan. Als je klaar bent, vouw je het dicht voor bescherming tegen externe schade. Dit keyboard past bij de 10.5-inch iPad Pro, iPad (7de, 8ste en 9de generatie) en iPad Air (3de generatie).

Logitech Combo Touch

De Logitech Combo Touch is een innovatief 2-ledig accessoire voor iPads, bestaande uit een afneembaar AZERTY-toetsenbord en een beschermende case. Het toetsenborddeel, met achtergrondverlichting en ruim geplaatste toetsen, biedt een comfortabele typervaring. De toevoeging van een trackpad vereenvoudigt nauwkeurige cursorbediening en multitasking. De case zelf is stijlvol en solide, waardoor je iPad goed beschermd blijft. Daarnaast positioneer je met de verstelbare standaard je iPad in diverse kijkhoeken. De Combo Touch is heel geschikt voor als je je iPad zowel voor werk als ontspanning wilt gebruiken, waarbij het gemak van een laptop en de draagbaarheid van een tablet mooi samenkomen.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn