MM logo red

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Sofia13 MEI 2024
unknown description

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

Wat is de release datum van Paper Mario: The Thousand-Year Door?

Wat is de release datum van Paper Mario: The Thousand-Year Door?

Paper Mario: The Thousand-Year Door komt uit op 23 mei 2024 voor de Nintendo Switch. Pre-order deze Super Mario-game nu bij MediaMarkt, in de winkel of online.

Paper Mario: The Thousand-Year Door voor je Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door voor je Switch

In Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Nintendo Switch volg je de broers Mario en Luigi op een boeiende queeste door een wereld vol papieren wonderen. Dit avontuur begint wanneer de gebroeders een mysterieuze schatkaart ontvangen die naar de legendarische Thousand-Year Door leidt. Achter deze deur zou een ongekende schat verborgen zijn. Tijdens hun zoektocht naar de sleutels om deze deur te openen, moeten Mario en Luigi tal van uitdagingen aangaan, bondgenoten verzamelen en het opnemen tegen kwaadaardige vijanden. Dit alles terwijl ze proberen Princess Peach uit de klauwen van een nieuwe antagonist te redden. De game combineert slimme puzzels met turn-based gevechten, allemaal verpakt in een unieke grafische stijl.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Paper Mario: The Thousand-Year Door remake

Paper Mario: The Thousand-Year Door remake

Paper Mario: The Thousand-Year Door, oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo GameCube in 2004, keert terug in een prachtige remake voor de Nintendo Switch. In deze vernieuwde versie duik je opnieuw in het avontuur om Princess Peach te redden en het mysterie van de Duizendjarige Deur te ontrafelen. Deze remake brengt echter nieuwe gameplay-functies en verbeterde graphics met zich mee, die het spel een frisse en moderne uitstraling geven. Geniet van de klassieke verhaallijn en karakters, nu met een nog rijkere spelervaring door de toevoeging van nieuwe elementen en een visueel verbeterde spelwereld.

Welke karakters zijn er in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

Welke karakters zijn er in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

In Paper Mario: The Thousand-Year Door kruip je in de huid van Mario, maar een bonte verzameling bondgenoten staan je bij tijdens je avontuur. Zo helpt Goombella je met informatie over vijanden en plaatsen die je bezoekt, terwijl Flurrie krachtige windstoten gebruikt om tegenstanders weg te blazen of nieuwe wegen te onthullen. Koops is handig voor het oppakken van voorwerpen die buiten je bereik liggen. Elk van je gezellen speelt een cruciale rol in het strategisch overwinnen van de uitdagingen die je tegenkomt. Natuurlijk zijn Luigi en Toad ook van de partij. Je ultieme missie blijft trouw aan de Mario-traditie: het redden van Princess Peach, die deze keer in de klauwen van de kwaadaardige Shadow Queen is gevallen, wie je zal moeten verslaan om haar te bevrijden.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over
Black Myth: Wukong
Games

12. april

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

12. april

Lees meer over