MM logo red

Star Wars: Eclipse

Sofia20 FEBRUARI 2024
unknown description

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Wat is Star Wars Eclipse en waar speelt het zich af?

Wat is Star Wars Eclipse en waar speelt het zich af?

Star Wars: Eclipse is een spannend nieuw spel in het Star Wars-universum. Het neemt spelers mee naar het High Republic-tijdperk, een periode waarin de Jedi Order floreert en expandeert. Het spel is gesitueerd in het Outer Rim territorium, bekend van planeten als Tatooine en Naboo. Hoewel er vrede heerst in The Outer Rim, dreigt een nieuw gevaar het gebied te ontwrichten. Als speler heb je een cruciale rol in de strijd tegen deze onbekende dreiging, waarbij je keuzes het lot van het universum kunnen bepalen. In afwachting van Star Wars: Eclipse kan je je verdiepen in Star Wars Jedi: Survivor, een andere meeslepende titel uit de Star Wars-serie die op 28 april 2023 uitkwam. In dit avontuurlijke actiespel gaan de jonge Jedi Cal en zijn droid BD-1 opnieuw de strijd aan tegen The Empire. Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar op zowel PS5, als Xbox Series X. Beide games dompelen fans onder in het uitgebreide Star Wars-universum en zijn boeiende verhalen.

Wat is de releasedate van Star Wars: Eclipse?

Wat is de releasedate van Star Wars: Eclipse?

Tot op heden is er geen specifieke releasedatum aangekondigd voor Star Wars: Eclipse. De verwachte releasedatum is nog steeds onbekend, aangezien het spel zich nog in een vroege fase van ontwikkeling bevindt. Volgens ontwikkelaar Quantic Dream zou het nog 1 tot 2 jaar kunnen duren voordat de game uitkomt. Dit wijst op een mogelijke release rond 2025. Fans van de serie zullen dus nog even geduld moeten hebben vooraleer ze met Star Wars: Eclipse aan de gang kunnen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Star Wars: Eclipse

Gebaseerd op wat de trailer laat zien, belooft Star Wars: Eclipse een meeslepend verhaal met een unieke ervaring voor elke speler. Zelfs de kleinste keuzes kunnen ingrijpende gevolgen hebben, wat duidt op een diepgaand narratief. Zoals verwacht bij een Star Wars-titel, is de trailer rijk aan spectaculaire lightsaber-duels en de iconische droids, waardoor fans van de franchise zich meteen thuis zullen voelen in deze dynamische en actievolle Star Wars-wereld.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn