MM logo red

Black Friday 2024 bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

Milan26 JANUARI 2024
unknown description

’t Is weer zover: Black Friday 2024! Maar wat is dat eigenlijk? Waar komt het vandaan en waarom is het dé uitgelezen dag om je slag te slaan. En vooral: welke Black Friday-deals mag je dit jaar niet missen bij MediaMarkt?

Wat is Black Friday?

Wat

Het concept van Black Friday waaide over uit Amerika en verwijst naar de dag ná Thanksgiving. Die feestdag valt standaard op de vierde donderdag van november (dit jaar op 29 november). De meeste Amerikanen hebben de dag erna vrij en maken daar goed gebruik van door hun eerste kerstaankopen te doen. Winkels spelen hier mee op in en bieden die dag aanzienlijke kortingen aan. En hoewel we in België geen Thanksgiving vieren, doen we maar al te graag mee met de Black Friday-pret. Ook voor ons is dit immers het ideale moment om al wat kerstcadeaus te scoren óf om jezelf op iets leuks te trakteren. En natuurlijk dragen we bij MediaMarkt ons steentje bij met deals om van achterover te vallen. Ontdek ze nu tijdens de Black Friday Weeks!

Wanneer is Black Friday in 2024?

Wanneer

Black Friday valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november. Dit jaar is dat op 29 november. Intussen is Black Friday zo populair dat de aanbiedingen langer lopen dan 1 dag.

Black Friday bij MediaMarkt: kortingen en deals

Black Friday 2023

Kortom, dit is hét moment om de beste deals te doen bij MediaMarkt, zowel in de winkel als online.
Van keukentools en -toestellen (zoals een WHIRLPOOL koelkast) over koptelefoons, tablets, smartphones (een Samsung Galaxy A23, bijvoorbeeld!) tot huishoudelijke apparaten zoals wasmachines van topmerken zoals BOSCH of AEG. De allerbeste kortingen scoor je tijdens de Black Friday Weeks.

Cyber Monday: de maandag na Black Friday

Cyber

Psssst! Wist je dat Black Friday tegenwoordig uitloopt in Cyber Monday? Wat dat betekent? Nog meer goede deals bij MediaMarkt!

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over