Kies een winkel
Toon alle winkels

Black Friday 2023 bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

’t Is weer zover: Black Friday 2023! Maar wat is dat eigenlijk? Waar komt het vandaan en waarom is het dé uitgelezen dag om je slag te slaan. En vooral: welke Black Friday-deals mag je dit jaar niet missen bij MediaMarkt?

Wat is Black Friday?

Wat

Het concept van Black Friday waaide over uit Amerika en verwijst naar de dag ná Thanksgiving. Die feestdag valt standaard op de vierde donderdag van november (dit jaar op 24 november). De meeste Amerikanen hebben de dag erna vrij en maken daar goed gebruik van door hun eerste kerstaankopen te doen. Winkels spelen hier mee op in en bieden die dag aanzienlijke kortingen aan. En hoewel we in België geen Thanksgiving vieren, doen we maar al te graag mee met de Black Friday-pret. Ook voor ons is dit immers het ideale moment om al wat kerstcadeaus te scoren óf om jezelf op iets leuks te trakteren. En natuurlijk dragen we bij MediaMarkt ons steentje bij met deals om van achterover te vallen. Ontdek ze nu tijdens de Black Friday Weeks!

Wanneer is Black Friday in 2023?

Wanneer

Black Friday valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november. Dit jaar is dat op 24 november. Intussen is Black Friday zo populair dat de aanbiedingen langer lopen dan 1 dag.

Black Friday bij MediaMarkt: kortingen en deals

Black Friday 2023

Kortom, dit is hét moment om de beste deals te doen bij MediaMarkt, zowel in de winkel als online.
Van keukentools en -toestellen (zoals een WHIRLPOOL koelkast) over koptelefoons, tablets, smartphones (een Samsung Galaxy A23, bijvoorbeeld!) tot huishoudelijke apparaten zoals wasmachines van topmerken zoals BOSCH of AEG. De allerbeste kortingen scoor je tijdens de Black Friday Weeks.

Cyber Monday: de maandag na Black Friday

Cyber

Psssst! Wist je dat Black Friday tegenwoordig uitloopt in Cyber Monday? Wat dat betekent? Nog meer goede deals bij MediaMarkt!