MM logo red

Je iPhone uitschakelen op 3 snelle manieren

unknown description

Je iPhone uitschakelen klinkt moeilijker dan het is. Want welke knop gebruik je ook alweer? In deze blog leggen we 3 snelle manieren uit: zonder thuisknop, zonder scherm en zonder knoppen. Je Iphone uitzetten is een fluitje van een cent.

Hoe schakel je je iPhone uit zonder thuisknop?

Hoe schakel je je iPhone uit zonder thuisknop?

Wil je je iPhone met slechts een paar knoppen uitschakelen? Dit is hoe je aan de slag gaat. Je gebruikt zowel de volumeknop als de vergrendelknop. Druk aan de linkerzijde een van de volumeknoppen tegelijk met de vergrendelknop aan de rechterzijde in, tot er een schuifknop ‘zet uit’ op je scherm verschijnt. Laat de knoppen los, swipe de balk op het scherm naar rechts, wacht enkele seconden en je bent klaar om je iPhone uit te zetten.

Hoe schakel je jouw iPhone uit zonder scherm?

Hoe schakel je jouw iPhone uit zonder scherm?

Staat de helderheid van je scherm te laag en kan je zo via bovenstaande manier je Iphone niet uitschakelen? Dan kan je deze herstarten. Dit is hoe. Druk kort op de volume-omhoogknop. Druk daarna kort op de volume-omlaagknop. Houd de zijknop ingedrukt. Laat de zijknop los wanneer het Apple-logo verschijnt. Je Iphone is nu uitgeschakeld en opnieuw opgestart.

Hoe schakel je jouw iPhone uit zonder knoppen?

Hoe schakel je jouw iPhone uit zonder knoppen?

Wil je je iPhone op een alternatieve manier uitschakelen, zonder gebruik te maken van knoppen? Dit kan op de volgende manier:

  1. Open de app ‘Instellingen’.
  2. Tik op ‘Algemeen’.
  3. Tik onderaan op ‘Zet uit’.
  4. Versleep de schuifknop naar rechts om de iPhone uit te zetten.
  5. Wacht 30 seconden. Je iPhone is nu uitgeschakeld.

Deze methode is voor alle modellen van iPhone geschikt, zoals de iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 15 als iPhone 15 Pro.

Wil je meer weten over de verschillen en gelijkenissen tussen iPhone 14 en iPhone 15? Neem dan een kijkje in onze handige, vergelijkende gids.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn