MM logo red

Wat is de beste smart-tv voor jou?

unknown description

Onze toestellen worden alsmaar slimmer. Want net als een smartphone kan een smart-tv veel meer dan een gewone televisie. Met zo’n smart-televisie kun je meer dan alleen films en series afspelen. Je toestel is namelijk verbonden met internet, waardoor je games, apps en websites kunt bekijken op je tv-scherm. Maar hoe kies je nu de beste smart-tv voor jou?

De bestverkochte smart-tv bij MediaMarkt

De bestverkochte smart-tv bij MediaMarkt - Les Smart TV les plus vendues chez MediaMarkt

Tegenwoordig zijn de meeste televisies voorzien van smart-functies. Het kan dan ook best een uitdaging zijn om de verschillende smart-tv’s op de markt te vergelijken en het beste toestel voor jouw behoeften te vinden. Daarom maakten we hieronder een handig overzicht van de beste smart-tv’s volgens MediaMarkt.

De smart-tv met de beste prijs-kwaliteitverhouding

De smart-tv met de beste prijs-kwaliteitverhouding - Les Smart TV avec le meilleur rapport qualité-prix

Wil je graag een smart-tv waarmee je waar voor je geld krijgt? Er zijn tal van modellen van hoogwaardige kwaliteit die goede prestaties combineren met een aantrekkelijke prijs. Smart-tv’s met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn er trouwens in elke prijsklasse, zodat je altijd wel een televisie vindt die bij jou en je budget past. Hieronder vind je alvast onze selectie van smart-tv’s met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Smart-tv’s met de beste beeldkwaliteit voor filmliefhebbers

Les télévisions intelligentes avec la meilleure qualité d’image pour les cinéphiles

Als echte filmfanaat wil je natuurlijk een smart-tv die haarscherpe, vloeiende beelden weergeeft van de allerbeste kwaliteit, zodat je onbeperkt kunt genieten van je favoriete films. Een smart-televisie die uitgerust is met een oled-, Qled- of Qned-scherm met 4K-resolutie is in dat geval een prima keuze. Welke schermtechniek je ook kiest, je krijgt er sowieso een goede beeldkwaliteit voor in de plaats. Wist je trouwens dat 4K de beeldstandaard van bioscopen is? Met de onderstaande smart-tv’s breng je de cinema-ervaring dus tot in je woonkamer.

Smart-tv met de beste verversingssnelheid voor gaming

Les téléviseurs connectés avec le meilleur taux de rafraîchissement pour le gaming

Een smart-tv geeft je toegang tot online games, maar je kunt natuurlijk ook je eigen gameconsole verbinden met de televisie. In ieder geval kun je via een tv met smart-functies al je favoriete games spelen. Voor de allerbeste game-ervaring kies je best een smart-tv met een hoge verversingssnelheid van 100 hertz of meer. Dat zorgt namelijk voor een vloeiende beeldweergave zonder haperingen bij zelfs de snelste actiegames, races en shooters. Met de onderstaande smart-tv’s hoef jij je dus geen zorgen te maken dat je ook maar een seconde van je game mist.

De ideale kleine smart-tv

De ideale kleine smart-tv - Les Smart TV de petite taille

Heb je niet zoveel plaats voor een bombastisch televisiescherm? Er zijn ook heel wat smart-tv’s met een klein scherm, zoals eentje van 27 of 32 inch. Zo’n kleine tv past doorgaans in elke ruimte – ook op kot, in je slaapkamer of zelfs je mobilhome. Het kleinere scherm betekent trouwens niet dat de beelden van lage kwaliteit zijn. De meeste kleine smart-tv’s tonen namelijk beelden in Full HD-resolutie, wat prima werkt in verhouding met het tv-formaat. Neem dus zeker een kijkje naar onze selectie kleine smart-televisies met grootse prestaties.

De beste middelgrote smart-tv’s

De beste middelgrote smart-tv’s - Les favoris parmi les Smart TV de taille moyenne

Wist je dat de ideale afstand tussen je zetel en je tv ongeveer 2,3 keer de beeldschermdiagonaal van het toestel bedraagt? Bij een middelgrote woonkamer kom je dan ook vaak uit bij een middelgrote televisie. Dat is een tv met een scherm van ruwweg 40 tot 55 inch. Middelgrote smart-tv’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de schermtechnologieën, resolutie en andere extraatjes waarmee ze zijn uitgerust. Onze aanraders kun je hieronder bekijken.

De beste grote smart-tv’s

De beste grote smart-tv’s - Les Smart TV grand écran qu’il te faut

Als je ruimte hebt voor een groot scherm, dan kun je gaan voor een smart-tv van bijvoorbeeld 65 of zelfs 77 inch. Grote smart-televisies bieden doorgaans een hoogwaardige beeld- en geluidservaring die je kunt vergelijken met wat je in de cinemazaal zou krijgen. Op zo’n groot scherm komen 4K-beelden en de nieuwste schermtechnieken volop tot hun recht, zodat je optimaal kunt genieten van films, series, apps en games. We selecteerden voor jou enkele van onze beste grote smart-tv’s in verschillende prijsklassen.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over