MM logo red

Hoe kies je een nieuwe iMac?

Luca7 MEI 2024
unknown description

Apple pakt de lancering van een nieuwe iMac altijd groots aan. Hun nieuwe toestellen brengen namelijk doorgaans innovatieve eigenschappen met zich mee. Door deze nieuwe functies is het niet altijd vanzelfsprekend om door het bos de bomen nog te zien. Hoe kies je nu de juiste nieuwe iMac voor jouw doelen? We geven je tips om te bepalen welke iMac het beste bij jou past.

De nieuwste iMac: dit is wat je moet weten

De nieuwste iMac: dit is wat je moet weten

In oktober 2023 lanceerde Apple de nieuwste iMac. Dat is volgens Apple zelf de krachtigste computer die ze tot op heden uitbrachten. De nieuwe iMac heeft namelijk een scherp 24-inch-beeldscherm datje alle ruimte geeftom je creativiteit volledig de vrije loop te laten. Bovendien zorgt de nieuwe M3-processor er niet enkel voor dat de computer flinterdun is, maar ook razendsnel werkt. Hierdoor is de jongste iMac een prima computer voor thuisgebruik, maar is hij ook geschiktvoor werk dat zwaardere processen vereist. Deze iMac is beschikbaar in 7 tinten (groen, geel, oranje, rood, roze, paars, blauw en zilver) en fleurt zo je bureauruimte in een handomdraai op. Alle voordelen van de nieuwe iMac op een rij:

  • 4,5K-resolutie en een helderheid van 500 nits zorgen voor een ongekend scherp en gedetailleerd beeld.
  • In de brede kleurweergave (P3) komt alles wat je bekijkt tot leven in meer dan een miljard kleuren.
  • 1080p FaceTime HD-camera zodat je er altijd op je best uitziet.
  • Microfoons van studiokwaliteit voor levensechte gesprekken.
  • 6speakersvoor voortreffelijk geluid.

Alle iMac-modellen op een rijtje

Niet alleen de nieuwe iMac verdient de spotlight. Hoewel de vorige modellen niet meer de allernieuwste zijn, hebben ze nog steeds up-to-date kenmerken. Bovendien zijn ze vaak voordeliger te verkrijgen zodra een nieuw model op de markt komt.

 Mac Mini: krachtig en compact

Mac Mini: krachtig en compact

De Mac Mini laat je toe om elke desktop tot een krachtige computer die ook zware taken aankan, om te bouwen. Hij levert indrukwekkende prestaties, intense games en het grootste gebruiksgemak. Zelfs bij veeleisende taken,zoals het bewerken van heel grote afbeeldingen of ProRes-video’sin 8K.

 Mac Pro: voor professioneel gebruik

Mac Pro: voor professioneel gebruik

De Mac Pro is een professionele desktopcomputer die vooral gericht is op grafisch ontwerp, videoproductie en softwareontwikkeling.Dit toestel biedt krachtige prestaties en is via PCIe aanpasbaar aan jouw behoeften. Elke configuratie is uitgerust met denieuwe M2 Ultra,dekrachtigste en veelzijdigsteApple-chip die er vandaag bestaat.

Mac Studio: voor creatief gebruik

Mac Studio: voor creatief gebruik

Wil je van je bureau een studio maken? Dan heb je de Mac Studio nodig. De Mac Studio is razendsnel en heeft een heel compact formaat. Bovendien sluit je er eenvoudig andere toestellen, zoals extra monitoren, op aan. Dit is een prima computer voor liedjes op te nemen, muziek op professioneel niveaute mixen, video’s te monteren of effecten aan je video’stoe te voegen.

Wanneer komt de nieuwe iMac uit?

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Hoe werkt het moederbord van je pc?
Computers

5. juni

Hoe werkt het moederbord van je pc?

Het moederbord is een cruciaal onderdeel van je computer. Het zorgt ervoor dat alle componenten met elkaar kunnen communiceren en dat je pc efficiënt functioneert. Bij het kiezen van een nieuw moederbord is het belangrijk om de verschillende onderdelen te kennen en te begrijpen hoe ze samenwerken.

5. juni

Lees meer over
Hoe werkt een computer?
Computers

4. juni

Hoe werkt een computer?

Een computer is een complex apparaat dat taken uitvoert door middel van elektronische berekeningen, uitgevoerd door hardware en gestuurd door software. Van eenvoudige berekeningen tot geavanceerde programmering: computers spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven. In dit artikel gaan we hier gedetailleerder op in.

4. juni

Lees meer over
Dit zijn de beste all-in-one pc’s van 2024
Computers

3. juni

Dit zijn de beste all-in-one pc’s van 2024

All-in-one pc's bieden een compacte oplossing door de hardware naadloos te integreren in de achterkant van het beeldscherm. Dit design minimaliseert de hoeveelheid kabels en bespaart ruimte, wat ze geschikt maakt voor kleinere werkplekken of thuisgebruik. Op deze pagina ontdek je meer over de diverse mogelijkheden en voordelen van all-in-one pc’s.

3. juni

Lees meer over