MM logo red

Dit zijn de beste all-in-one pc’s van 2024

Luca3 JUNI 2024
unknown description

All-in-one pc's bieden een compacte oplossing door de hardware naadloos te integreren in de achterkant van het beeldscherm. Dit design minimaliseert de hoeveelheid kabels en bespaart ruimte, wat ze geschikt maakt voor kleinere werkplekken of thuisgebruik. Op deze pagina ontdek je meer over de diverse mogelijkheden en voordelen van all-in-one pc’s.

Wat zijn all-in-one pc’s?

Wat zijn all-in-one pc’s?

All-in-one pc's zijn een type desktop-pc waarbij alle componenten, inclusief de hardware en het beeldscherm, gecombineerd zijn in eenzelfde eenheid. Dit onderscheidt ze van traditionele desktops, waarbij de toren en de monitor aparte onderdelen zijn. De integratie van alle hardware in het beeldscherm leidt automatisch tot meer ruimte op je werkplek. All-in-one pc's combineren design met functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gebruikers die zowel esthetiek als gebruiksgemak waarderen. Ondanks hun slanke vorm leveren moderne all-in-one pc's voldoende kracht voor alledaags gebruik, van internetbrowsen tot intensievere taken zoals grafisch ontwerp en gamen. Ze zijn beschikbaar in zowel Mac- als Windows-versies.

Hier moet je goed op letten bij het kopen van een all-in-one pc

Hier moet je goed op letten bij het kopen van een all-in-one pc

Bij het kiezen van een all-in-one pc hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van een aparte monitor en is het belangrijk om te overwegen of de ingebouwde processor krachtig genoeg is voor je persoonlijke vereisten.

Heb je al een monitor?

Heb je al een monitor?

Voor een all-in-one pc is dit geen zorg; het combineert namelijk het scherm en de computer in hetzelfde toestel. Mocht je toch al een monitor hebben, dan kan je deze simpelweg als 2de scherm aansluiten. Dit is vooral handig als je behoefte hebt aan extra schermruimte voor multitasking of gedetailleerder werk.

Ben je op zoek naar een computer met krachtige processoren?

Ben je op zoek naar een computer met krachtige processoren?

Bij het kiezen van een all-in-one pc is het belangrijk om op enkele cruciale punten te letten. De kracht van de processor, of CPU, is essentieel omdat deze de snelheid bepaalt waarmee je desktop taken verwerkt en instructies uitvoert. All-in-one pc's komen zowel met M1- en M3-processors, als met Intel Core i3- tot i7-processoren. Daarnaast speelt het RAM-geheugen, uitgedrukt in gigabytes, een belangrijke rol; meer RAM stelt je in staat zwaardere taken zoals gamen en videobewerking aan te pakken. Overweeg ook de capaciteit van het opslaggeheugen, wat de hoeveelheid bestanden die je kan opslaan bepaalt. Tot slot is een krachtige videokaart cruciaal voor het soepel draaien van grafisch intensieve games en voor fotobewerking.

Dit zijn de beste all-in one pc’s van MediaMarkt

Dit zijn de beste all-in one pc’s van MediaMarkt

Ontdek de beste all-in-one pc's van MediaMarkt, zorgvuldig geselecteerd om aan uiteenlopende behoeften en budgetten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige gaming-pc of een efficiënte desktop voor fotobewerking, MediaMarkt heeft een all-in-one die bij je past.

Ontdek de beste all-in-one gaming-pc

Lees meer over de beste gaming-pc’s

Voor een optimale gaming-ervaring moet een all-in-one gaming-desktop voorzien zijn van een krachtige processor en een uitstekende videokaart. Veel gaming-pc's zijn uitgerust met een Intel Core i7-processor, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor veeleisende games. Bovendien heeft een all-in-one-pc geen rompslomp van draden of omvangrijke behuizingen, wat meer ruimte biedt voor je gedroomde gaming set-up en alles wat daarbij komt kijken, zoals een 2de of 3de gaming-monitor, -toetsenbord, -muis, -headset, en gaming-stoel.

Werk je in design? Dit is de beste all-in-one pc voor fotobewerking

Werk je in design? Dit is de beste all-in-one pc voor fotobewerking

Als je in de designwereld werkt en op zoek bent naar de geschikte all-in-one pc voor fotobewerking, zijn er specifieke kenmerken waar je op moet letten om te zorgen dat je machine aan je professionele eisen voldoet. Een krachtige processor is cruciaal om vlot te kunnen werken met zware softwarepakketten zoals Adobe Photoshop of Premiere Pro. Een ruime hoeveelheid RAM, liefst vanaf 16 GB, is essentieel om multitasking mogelijk te maken zonder vertragingen of haperingen. Daarnaast is een hoogwaardige grafische kaart onmisbaar voor snelle en efficiënte beeldrendering.

Een groot, helder scherm met hoge resolutie is ook van groot belang. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte om te werken, maar ook voor nauwkeurige kleurweergave, wat essentieel is voor professionele foto- en videobewerking. Je kan ook altijd een 2de monitor aansluiten die specifiek geschikt is voor foto- en videobewerking. Let ten slotte ook op de connectiviteitsopties zoals voldoende USB-poorten voor het aansluiten van externe apparaten zoals tablets, camera's en externe opslag.

Het meeste waar voor je geld met de beste koop onder de all-in-one pc's

Het meeste waar voor je geld met de beste koop onder de all-in-one pc's

All-in-one pc's zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, afgestemd op je persoonlijke behoeften en het beoogde gebruik. Of je nu zoekt naar een basismodel voor alledaags surfen en e-mailen of een krachtiger systeem voor professioneel gebruik of gaming, er is altijd een optie die bij je budget past.

Is een all-in-one toch niet helemaal wat je zoekt?

Is een all-in-one toch niet helemaal wat je zoekt?

Hoewel all-in-one pc's aantrekkelijk kunnen zijn, hebben ze ook nadelen: ze zijn vaak prijziger dan traditionele desktops met vergelijkbare specificaties, bieden beperktere mogelijkheden voor upgrades en reparaties en hebben doorgaans zwakkere koelsystemen, wat invloed kan hebben op de prestaties bij zware belasting. Er zijn alternatieven. In 2024 staan Windows-pc's aan de top als het gaat om de beste desktops, en dat is geen toeval. Merken zoals HP en Acer bieden een breed scala aan opties, van krachtige gaming-pc's tot efficiënte zakelijke desktops die multitasken moeiteloos behappen. Voor Apple-liefhebbers is er de iMac, een van de meest verfijnde desktops, alsook de Mac Mini en Mac Studio: allebei compact maar krachtig.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Hoe werkt het moederbord van je pc?
Computers

5. juni

Hoe werkt het moederbord van je pc?

Het moederbord is een cruciaal onderdeel van je computer. Het zorgt ervoor dat alle componenten met elkaar kunnen communiceren en dat je pc efficiënt functioneert. Bij het kiezen van een nieuw moederbord is het belangrijk om de verschillende onderdelen te kennen en te begrijpen hoe ze samenwerken.

5. juni

Lees meer over
Hoe werkt een computer?
Computers

4. juni

Hoe werkt een computer?

Een computer is een complex apparaat dat taken uitvoert door middel van elektronische berekeningen, uitgevoerd door hardware en gestuurd door software. Van eenvoudige berekeningen tot geavanceerde programmering: computers spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven. In dit artikel gaan we hier gedetailleerder op in.

4. juni

Lees meer over
Welk pc-merk kies je best?
Computers

30. mei

Welk pc-merk kies je best?

Afhankelijk van het doel - professioneel gebruik, gamen, fotobewerking of thuiswerken - varieert de keuze in specificaties en prijs aanzienlijk. Fabrikanten spelen in op verschillende behoeften door oplossingen op maat voor elk type gebruik aan te bieden. Op deze pagina gaan we hier dieper op in.

30. mei

Lees meer over