Mediamarkt Logo
    MM logo red
    Er is geen beschrijving van de afbeelding

    Recepten

    Drie gevulde champignons op een wit bord, gegarneerd met peterselie. De vulling is bedekt met gesmolten kaas.
    Recepten

    Recept: champignons gevuld met Boursin

    Boursin op brood of een toastje is altijd lekker, maar je kan deze kruidenkaas ook gebruiken om mee te koken. Je kan champignons met Boursin vullen en bakken in de airfryer. Zo heb je in een mum van tijd lekkere aperitiefhapjes of een bijgerecht voor je feestmaaltijd.

    Lees meer over
    Een stapel goudbruine wafels op een zwart metalen bord, met twee kommen dips op een houten tafel.
    Recepten

    Recept: wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney

    Lees meer over

    Hapjes

    Een stapel goudbruine wafels op een zwart metalen bord, met twee kommen dips op een houten tafel.
    Recepten

    Recept: wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney

    Lees meer over

    Voor- en bijgerechten

    Een bord met groene asperges, opgerolde ham en een partje citroen op een witte achtergrond.
    Recepten

    Recept: groene asperges met Parmaham

    Groene asperges gewikkeld in parmaham zijn snel klaar in de airfryer en vormen een smaakvol bijgerecht of een heerlijke, gezonde maaltijd. Binnen enkele minuten heb je een voedzame traktatie op tafel staan, of het nu voor een doordeweekse avond of een speciale gelegenheid is. Ontdek het recept op deze pagina en verras jezelf of je gasten met dit eenvoudige, en elegante gerecht.

    Lees meer over

    Hoofdgerechten

    Desserts

    Vier pistachegebakjes staan op een grijze ondergrond, gegarneerd met pistachenoten en groene kruimels. Pistaches liggen verspreid rondom.
    Recepten

    Recept: tiramisu met pistachenoten

    Wil je je gasten echt verwennen? Sluit je feestmaaltijd dan af met een stukje pure hemel: een tiramisu met pistachenoten. De knapperige pistachenoten vormen een heerlijke tegenhanger voor de romige mascarpone. Een dessert om je duimen en vingers bij af te likken. Dit recept vraagt wel wat kookervaring, dus enige kennis van desserts is aanbevolen.

    Lees meer over